46 هزار متر از معابر منطقه هفت آسفالت شد

به گزارش عینک آفتابی، مدیر منطقه هفت شهرداری کرج گفت: 46 هزار متر از معابر منطقه با صرف پنج هزار تن آسفالت بهسازی شد.

46 هزار متر از معابر منطقه هفت آسفالت شد

عباس کمالی روستا گفت: از ابتدای امسال تا به امروز، در بیشتر نقاط منطقه به منظور افزایش سطح ایمنی تردد و آسایش شهروندان، عملیات بهسازی و آسفالت ریزی اجرا شده است.

او اضافه کرد: عملیات آسفالت ریزی در محله هایی مانند شهرک کوثر، خیابان چهره پرداز، خیابان اصلی سنبل و سنبل 4، محمودآباد -خیابان البرز 4، خیابان اصلی رجایی شهر، خیابان پانزدهم فاز 2 و 14 و 12 متری گلستان، معابر اشتراکی شمالی اجرا شده است.

کمالی روستا بعلاوه از جدول گذاری معابر منطقه به متراژ یک هزار و 882 متر اطلاع داد و گفت: دال گذاری به متراژ 92 متر در پارک شهید کاوه و حفر 3 حلقه چاه جذبی از دیگر فعالیت های مستمر واحد عمران در امسال مطرح نمود.

او ضمن تأکید بر لزوم پایش نحوه جمع آوری و راهنمایی آب های سطحی با نزدیک شدن به فصل بارش ها، از اجرای 120 متر لوله گذاری در خیابان فرشید فر اطلاع داد.

مدیر منطقه هفت شهرداری کرج، برنامه ریزی و اولویت بندی اجرای عملیات عمرانی در سطح منطقه را یادآور شد و اضافه کرد: پخش آسفالت در معابر و خیابان های سطح منطقه بر اساس احتیاج محله های مختلف به آسفالت صورت می گیرد که در این راستا عملیان بهسازی و آسفالت معابر به صورت مستمر در حال انجام است.

او بابیان این که توزیع آسفالت در منطقه ها پرتردد اولویت اصلی در پخش آسفالت است، می گوید: عملیات آسفالت معابر طبق استانداردهای موجود و با رعایت دستورالعمل ها و شرایط اجرایی بر اساس اولویت های پیش بینی شده با هدف تسهیل در عبور و مرور و تردد شهروندان در معابر اصلی انجام می گردد.

عینک آفتابی البرز کرج

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "46 هزار متر از معابر منطقه هفت آسفالت شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "46 هزار متر از معابر منطقه هفت آسفالت شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید