طرز تهیه اسپاگتی آگلیواولیو

به گزارش عینک آفتابی، اسپاگتی ها انواع و اقسام مختلفی دارند و با اینکه بسیاری از آنها شبیه هم هستند اما نام های متفاوتی روی آنها گذاشته اند.

طرز تهیه اسپاگتی آگلیواولیو

به گزارش عینک آفتابی، یکی از این اسپاگتی ها که تفاوتی با بسیاری دیگر از اسپاگتی ها ندارد به نام آگلیواولیو شناخته می گردد.

مواد مورد احتیاج:

450 گرم ماکارونی نپخته

6 حبه سیر ، نازک برش خورده

یک دوم فنجان روغن زیتون

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده برای طعم و مزه

یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده

به اندازه یک فنجان پنیر سفید تازه خرد شده

طرز تهیه:

مرحله 1

یک قابلمه عظیم آب کمی نمک را بگذارید تا جوش بیاید. ماکارونی را در آب جوش بپزید. خوب هم بزنید تا پخته گردد. بعد از اینکه به مدت 12 دقیقه پخت داخل آبکش بریزید تا خوب آبگیری گردد.

مرحله 2

سیر و روغن زیتون را در یک تابه سرد ترکیب کنید. آن را به مدت حدود 10 دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا سیر به آرامی برشته گردد. هنگامی که روغن زیتون آغاز به حباب زدن می نماید ، حرارت را به متوسط کاهش دهید. آن را بپزید و هم بزنید تا حدود 5 دقیقه دیگر سیر قهوه ای طلایی گردد. از روی حرارت بردارید.

مرحله 3

تکه های فلفل قرمز ، فلفل سیاه و نمک را روی ماکارونی بریزید. همچنین روغن زیتون، سیر،جعفری و نیمی از پنیر سفید را روی آن بریزید. هم بزنید تا ترکیب گردد.

*هنگامی که پنیر را می ریزید می توانید یک قاشق غذاخوری کره هم اضافه کنید.

مرحله 4

در این مرحله غذای طبخ شده را با باقی مانده پنیر سرو کنید.

ارزش غذایی در هر وعده :

755 کالری، پروتئین 22.9 گرم؛ کربوهیدرات 87.4 گرم، چربی 34.5 گر،م کلسترول 17.6 میلی گرم، سدیم 354.8 میلی گرم.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه اسپاگتی آگلیواولیو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسپاگتی آگلیواولیو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید