پاستا سبزیجات یک غذای ورزشکاری
به گزارش عینک آفتابی، خبرنگاران : پاستا از غذاهای پرطرفدار است.
پاستا در انواع مختلف تهیه می گردد. طرز تهیه پاستا سبزیجات را در ادامه مشاهده کنید.
به گزارش عینک آفتابی، آقازاده، کارشناس آشپزی با حضور در برنامه ای تلویزیونی، طرز تهیه پاستا با سبزیجات را آموزش داده است.
در فیلم زیر، طرز تهیه پاستا با سبزیجات را مشاهده می کنید.
پاستا یکی از وعده های غذایی مورد علاقه ماست چرا که می توانیم آن را با انواع سس های مختلف سرو کنیم. از طرفی پاستا از جمله غذاهایی است که به سرعت آماده می گردد و زمانی که فرصت زیادی برای آماده کردن غذا نداریم، برترین انتخاب خواهد بود. پاستا سبزیجات باتوجه به تنوع بالای مواد اولیه مصرفی، می تواند یکی از متنوع ترین نوع غذاهای ایتالیایی باشد. در ادامه به طرز تهیه 3 پاستای سبزیجات می پردازیم که می توانید آنها را با انواع سس ها مثل سس سفید، سس گوجه و خامه نوش جان کنید.
پاستا سبزیجات با کدو سبز و هویج
مواد لازم:
پاستا پنه، اسپاگتی، بوکاتینی یا لینگوئینی 2 پیمانه
پیاز ریز خرد شده، ½ پیمانه
هویج رنده شده، ½ پیمانه
گوجه فرنگی، ½ پیمانه
کدو سبز ریز خرد شده، ½ پیمانه
جعفری تازه و خرد شده، 2 قاشق سوپ خوری
ریحان تازه، 2 قاشق سوپ خوری
سیر خرد شده، 1 حبه
سس گوجه فرنگی، به اندازه دلخواه
پنیر پارمسان زنده شده، ¼ پیمانه
روغن ذرت غنچه، 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه پاستا سبزیجات با کدو و هویج
برای تهیه پاستا سبزیجات با کدو، ابتدا پاستا را به مدت 10 دقیقه در آب درحال جوش بجوشانید. همزمان با پختن پاستاها، 2 قاشق روغن مناسب آشپزی را داخل تابه ریخته و پیاز، سیر، کدو و هویج را تفت دهید. بعد از 3 الی 4 دقیقه می توانید گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید. پس از 5 دقیقه و در انتهای پخت جعفری، ریحان و نمک و فلفل و بخشی از پنیر پارمسان را اضافه کنید. پاستا را آبکش نموده و داخل تابه بریزید. پس از مخلوط کردن مواد با پاستا، آن را داخل ظرف سرو نموده و برای تزئین از باقی پنیر و ریحان بهره ببرید.
پاستا سبزیجات با قارچ و زیتون
مواد لازم:
پاستا پنه، اسپاگتی، بوکاتینی یا لینگوئینی 400 گرم
قارچ ورقه ای، 100 گرم
زیتون حلقه شده، 1 قاشق سوپ خوری
سیر خرد شده، 1 حبه
خامه، 200 گرم
روغن گیاهی خوراکی مانند روغن زیتون، 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه پاستا سبزیجات با قارچ و زیتون
400 گرم پاستا را داخل یک قابلمه آب در حال جوش ریخته و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بجوشد. در این مدت، روغن گیاهی خوراکی مثلاً روغن زیتون را به تابه اضافه نموده و پیاز را تفت دهید تا نرم گردد. سیر و قارچ خرد شده را اضافه نموده و به اندازهی تفت دهید که آب قارچ ها گرفته گردد. در این مرحله می توانید نخود سبز پخته را اضافه نموده و پس از کمی تفت دادن، خامه را به مخلوط اضافه کنید. در نهایت نیز به اندازه لازم فلفل، نمک و 1 قاشق سوپ خوری زیتون حلقه شده را به مخلوط اضافه کنید. پاستای آبکش شده را به تابه اضافه نموده و به آرامی هم بزنید و سپس داخل ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
این دستور غذایی به عنوان طرز تهیه پاستا سبزیجات با خامه نیز کاربرد دارد زیرا در آن از سبزیجات و سس خامه استفاده شده است. بعلاوه می توانید سبزیجات دیگری را نیز جایگزین زیتون و قارچ استفاده شده در این پاستا با خامه کنید.
پاستا سبزیجات با ذرت و نخود فرنگی
مواد لازم:
پاستا پنه، اسپاگتی، بوکاتینی یا لینگوئینی 2 پیمانه
ذرت شیرین، 1 پیمانه
نخود فرنگی پخته، 1 پیمانه
قارچ خرد شده، ½ پیمانه
پیاز میانه، 1 عدد
فلفل دلمه ای، 1 عدد
روغن ذرت، 2 قاشق سوپ خوری
پنیر گودا، به اندازه دلخواه
نمک و فلفل به اندازه لازم
ریحان برای ترئین
طرز تهیه پاستا سبزیجات با ذرت و نخود فرنگی
ابتدا روغن ذرت را داخل یک تابه ریخته و سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. همزمان با تفت دادن پیازها می توانید پاستا را در آب در حال جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه بجوشانید.
زمانی که پیازها کمی نرم وطلایی شدند، فلفل دلمه ای و سپس قارچ را اضافه کنید. بعد از اندکی تفت دادن این مواد، می توانید نخود فرنگی و ذرت را به تابه اضافه کنید. نمک و فلفل را به مخلوط اضافه نموده و سپس پاستاهای آبکش شده را داخل تابه بریزید. مخلوط را به آرامی هم بزنید و در نهایت داخل بشقاب ریخته و به اندازه دلخواه از پنیر گودا را رنده نموده و با چند پر ریحان، به عنوان تزئین روی پاستا سبزیجات خود بریزید.
سرو پاستا با انواع سس ها
همانطور که گفتیم یکی از دلایل محبوبیت پاستا، امکان سرو آن با انواع سس ها است. در ادامه طرز تهیه چند نوع از این سس ها را بیان می کنیم که می توانید با اضافه کردن آن ها به پاستای سبزیجات ساده طعم جدیدی را تجربه کنید.
پاستا سبزیجات با سس سفید
مواد لازم برای سس سفید:
آرد، 1 قاشق غذاخوری
کره یا روغن حیوانی، 1 و ½ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده یا پودر سیر، 1 قاشق چای خوری
شیر، 1 پیمانه
فلفل قرمز و سیاه، به اندازه لازم
آویشن، ¼ قاشق چای خوری
طرز تهیه پاستا سبزیجات با سس سفید
ابتدا پاستا را در آب در حال جوش بریزید. برای درست کردن سس سفید، ابتدا کره یا روغن حیوانی را روی یک ماهیتابه با حرارت کم، گرم کنید. سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی تقت دهید. پس از آن آرد را اضافه کنید و برای حدود 60 ثانیه هم بزنید. بعد از آن شیر را اضافه کنید و تا دو دقیقه مخلوط را هم بزنید. کم کم شعله را کم کنید و تا جایی هم بزنید که محلول مانند فرنی غلیظ گردد. پس از آن می توانید فلفل و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه ها در سس حل شوند.
در نهایت باید پاستا را که از قبل در آب جوشانده اید، به همراه سبزیجات آماده شده دلخواه خود که در بالا به آموزش تهیه آن ها پرداختیم، به این سس اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
برای طعم بهتر پیشنهاد می کنیم در نهایت کمی پنیر پارمزان رنده شده نیز روی پاستای خود بریزید.
پاستا سبزیجات با سس گوجه
مواد لازم:
پاستا پنه، اسپاگتی، بوکاتینی یا لینگوئینی، 200 گرم
روغن زیتون، 4 تا 5 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی، 6 عدد
رب گوجه، 1 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده، 1 قاشق مرباخوری
پنیر پارمزان، به اندازه کافی
نمک و فلفل، به اندازه کافی
طرز تهیه پاستا سبزیجات با سس گوجه
ابتدا پاستا را در یک قابلمه آب در حال جوش بریزید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد. در ماهیتابه ای جداگانه روغن زیتون و سیر را کمی تفت دهید. سپس رب گوجه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پس از آن، گوجه فرنگی هایی را که از قبل پوره نموده اید، به همراه نصف لیوان آب، به مخلوط اضافه نموده و هم بزنید تا زمانی که مخلوط به جوش آمده و رنگ آن قرمز گردد.
حال پاستای نیم پخت شده را به مخلوط سس گوجه اضافه کنید و حرارت شعله را کم کنید تا پاستا آب گوجه را به خود جذب کند.
در نهایت می توانید پاستای خود را با پنیر پارمزان و ریحان تزیین کنید.
منبع: رکنا