طرز تهیه کباب تابه ای مرغ و گوشت خوشمزه، فوری و آسان
به گزارش عینک آفتابی، در پی یک غذای سریع، خوشمزه و پرطرفدار هستید؟ کباب تابه ای مرغ و گوشت را امتحان کنید! این غذا با طعمی فوق العاده می تواند زینت بخش سفره شما باشد. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کباب تابه ای با مرغ را مرور کرده بودیم و در ادامه طرز تهیه کباب تابه ای مرغ و گوشت را بررسی می کنیم.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای مرغ و گوشت
- گوشت چرخ کرده 300 گرم
- گوشت مرغ چرخ کرده 300 گرم
- پیاز 2 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- زعفران دم کرده به میزان لازم
- سماق به میزان لازم
طرز تهیه کباب تابه ای مرغ و گوشت
1. آماده کردن مایه کباب مرغ
اولین مرحله از طرز تهیه کباب تابه ای مرغ و گوشت این است که مرغ را چرخ کنید بعد آن را با پیاز رنده شده ای که خوب آبش را گرفته اید به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم کرده مخلوط کنید و خوب با دست ورز دهید در نهایت روی ظرف را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید در یخچال استراحت کند.
2. آماده کردن مایه کباب گوشت
درست مثل تهیه مایه کباب با مرغ، ابتدا پیاز را رنده کنید و خوب آبش را بگیرد بعد به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و سپس نمک، فلفل، زردچوبه، سماق و البته زعفران را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. بعد روی ظرف را با سلفون بپوشانید و بگذارید مایه آماده شده استراحت کند.
3. شکل دادن به لایه های کباب
اکنون زمان آن است که در یک نایلون فریزر ابتدا یک میزانی از مایه گوشت قرمز را بریزید و خوب با دست صاف کنید بعد لایه مایه گوشت مرغ را اضافه کرده و صاف کنید تا کاملا یک دست و صاف شود بعد آن ها را داخل فریزر بگذارید تا یک دست شوند.
نکته: می توانید این کار را تا چندین ردیف دیگر در نایلون ادامه دهید.
4. پخت کباب تابه ای گوشت و مرغ
اکنون در یک ماهیتابه مناسب کمی روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود بعد به آرامی مایه آماده و صاف شده را داخل روغن بگذارید و در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید یک طرف کباب تابه ای با حرارت کم خوب بپزد و سرخ شود.
بعد کباب را برگردانید و اجازه دهید روی دیگر آن هم خوب کبابی شود. این کار را تا اتمام تمام مایه های موجود انجام دهید.
نکته: بعد از پخت کامل کباب تابه ای اگر دوست دارید کباب تابه ای شما دو رنگ یا نگینی باشد بهتر است کباب را طوری برش دهید که هر قسمت آن به شکل نگینی یک تکه گوشت قرمز و یک تکه گوشت مرغ داشته باشد.
نکات تکمیلی برای تهیه کباب تابه ای مرغ و گوشت
همان طور که دیدید تهیه کباب تابه ای مرغ و گوشت یا همان کباب تابه ای دو رنگ کار خیلی پیچیده ای نیست و فقط کافی است نکات و فوت وفن های آن را با دقت رعایت کنید.
استفاده از سیخ چوبی برای تهیه کباب تابه ای
برای تهیه کباب تابه ای می توانید به جای آن که مایه کباب را مستقیم داخل تابه بگذارید، آن را دور سیخ چوبی چوبی بپیچید و بعد صاف کنید و در نهایت آن را داخل تابه قرار دهید و سرخ کنید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کباب تابه ای مرغ با سیخ چوبی را بررسی کرده بودیم، می توانید آن را با جزییات مطالعه کنید.
نکات مهم برای گوشت مناسب کباب تابه ای
گوشت مناسب برای کباب تابه ای باید کمی چربی داشته باشد تا کباب شما خشک نشود. این مورد هم برای گوشت قرمز و هم گوشت مرغ صادق است. ضمناً مراقب باشید که گوشت کباب تابه ای را بیش از حد نپزید والا خشک و سفت می شود.
مرینیت کردن گوشت قبل از تهیه کباب تابه ای
مهم ترین کار برای تهیه یک کباب تابه ای درست مرینیت یا مزه دار کردن گوشت است برای این کار قبل از پخت گوشت را با موادی مانند پیاز، سیر، ادویه جات و حتی سبزیجات مزه دارد کنید و اجازه دهید حداقل 30 دقیقه در یخچال بماند.
یادتان باشد هر چه مدت زمان مرینیت گوشت بیشتر باشد طعم کباب تابه ای شما هم بهتر خواهد شد.
منبع: کتاب کاله