غذاهای محلی مارماریس، ترکیه؛ از پیلاو تا کباب

به گزارش عینک آفتابی، مارماریس علاوه بر طبیعت، مراکز خرید و مکان های دیدنی غذاهای محلی خوشمزه ای دارد که تنها مخصوص این شهر است. برای آشنایی با این غذاها با خبرنگاران همراه باشید.

غذاهای محلی مارماریس، ترکیه؛ از پیلاو تا کباب

غذاهای محلی مارماریس هم مانند غذاهای شهرهای دیگر جهان مجموعه ای از طعم ها، مزه ها و رنگ های مختلف هستند. به طور کلی طعم غذاهای معروف و مخصوص ترکیه را می توانید در تور ترکیه و در تمام شهرهای این کشور تجربه کنید. در ادامه به معرفی غذاها و شیرینی های سنتی ترکیه و مارماریس می پردازیم.

پیلاو (Pilav)

پلاف یا پلو برنجی است که از موادی چون گوشت و ادویه طعم دار می شود. گاهی پیش از اضافه کردن مواد به برنج، آن را در روغن تفت می دهند و همین علت قهوه ای بودن رنگ پلو است. بسته به نوع منطقه به آن گوشت، ماهی، سبزیجات، پیاز پخته شده، پاستا و میوه های خشک اضافه می نمایند.

سیمیت (Simit)

قدمت این خوراک مختصر به قرن 16 بازمی شود. کاروان های به استانبول می رفتند یا از آن بازمی گشتند کیسه های خود را پر از حنان های حلقه ای می کردند.امروزه این نان های پوشیده از کنجد را در صبحانه یا به عنوان یک میان وعده میل می نمایند.

دوغ

ترک ها عاشق دوغ هستند و هر ساله بیش از 2 میلیون تن از این نوشیدنی سفید را می نوشند. قدمت این نوشیدنی محبوب به کوچ نشینان هزاران سال پیش در آسیای مرکز برمی شود. این نوشیدنی خنک را آیران نیز می نامند.

شوربا (Corba)

شاید باورش سخت باشد اما این سوپ ساده در بین مردمان ترکیه بسیار محبوب است تا حدی که صبحانه هم شوربا می خورند. این سوپ از عدس یا گوجه تهیه می شود اما گاها از زبان و مغز گوسفند هم به عنوان مواد اصلی استفاده می نمایند. شکل دیگر این سوپ را در شمال شرق ترکیه از کلم تهیه می نمایند.

پیتزای ترکی

پاید، پیتا (Pide) یا لحم عجین (Lahmacun) که به پیتزای ترکی معروف است نان نازکی با است که روی آن پنیر، تخم مرغ، گوشت ریز شده، مرغ یا ماهی تن می ریزند و در فر با شعله بالا قرار می دهند. این غذا بسیار شبیه به پیتزا است و مدل سبزیجات آن نیز به گیاه خواران پیشنهاد می شود.

کباب

بیش از 40 نوع کباب در ترکیه وجود دارد که معروف ترین آن ها کباب خیابانی است. سیخ های گردان بزرگ از گوشت گاو یا مرغ را نزدیک گاز قرار می دهند، لایه های پخته شده را از آن جدا نموده و داخل نان قرار می دهند و روی آن کاهو، پیاز و گوجه می ریزند. این کباب با دوغ وعده بسیار لذیذ و پرطرفداری است.

منبع: کجارو / turkeytravelcentre.com / matadornetwork.com / allaboutturkey.com

به "غذاهای محلی مارماریس، ترکیه؛ از پیلاو تا کباب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای محلی مارماریس، ترکیه؛ از پیلاو تا کباب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید