گوشت قرمز مفید یا مضر؟

به گزارش عینک آفتابی، پیش از این تحقیقات نشان می دادند که گوشت قرمز برای سلامتی بدن خطرناک است اما تحقیقات جدید متشکل از آنالیز های عمیق سیستماتیک نشان می دهند که شما می توانید بدون مشکل به طورمعمول در خانه به خوردن گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده ادامه دهید.

گوشت قرمز مفید یا مضر؟

محققان دانشگاه های مک مستر (McMaster) و دالوشی (Dalhousie) کانادا در یک آنالیز تحقیقاتی جدید دریافتند که گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده تأثیر منفی بسیار کمی بر سلامتی بدن انسان دارند که این میزان به حدی اندک است که می تواند نادیده گرفته گردد.

علاقه بسیار زیادی در تغذیه و استفاده از گوشت قرمز در سطح جهانی وجود دارد. مردم باید بتوانند بر اساس بهترین اطلاعاتی که در دسترسشان قرار می گیرد، درباره رژیم غذایی خود تصمیم بگیرند. مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز برخلاف باورهای پیشین، چندان مضر نبوده و منعی برای مصرف آن وجود ندارد.

پروفسور گوردون گویات (Gordon Guyatt) استاد دانشگاه مک مستر در مقاله ای که در مجله Annals of Medicine داخلی منتشرشده است، عنوان نمود: علاقه بسیار زیادی در تغذیه و استفاده از گوشت قرمز در سطح جهانی وجود دارد. مردم باید بتوانند بر اساس بهترین اطلاعاتی که در دسترسشان قرار می گیرد، درباره رژیم غذایی خود تصمیم بگیرند.

این هیئت دانشمندان بین المللی به طور منظم شواهد را موردآنالیز قراردادند و توصیه کردند که بیشتر بزرگ سالان باید به خوردن مقدار فعلی گوشت قرمز و فرآوری شده خود ادامه دهند.

محققان این پروژه تحقیقاتی چهار آنالیز منظم با موضوع کار آزمایی های کنترل شده تصادفی و مطالعات مشاهده ای را انجام دادند که به آنالیز تأثیر گوشت قرمز و مصرف گوشت های فرآوری شده بر سیستم قلبی و متابولیک و خطر احتمال بروز سرطان پرداختند.

در یک آنالیز از 12 کار آزمایی با 54 هزار نفر داوطلب شرکت کننده، محققان هیچ ارتباط مهمی بین مصرف گوشت و خطر ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت یا سرطان پیدا نکردند. در آنالیز منظم از سه گروه مطالعاتی که روی میلیون ها نفر صورت گرفته، تعیین شد ریسک بسیار کمی از خطر در بین افرادی که در هفته از سه وعده گوشت قرمز یا گوشت های فرآوری شده استفاده می کردند، دیده شده که البته ارتباط تعیینی به حساب نمی آید.

این محققان در یک آنالیز سیستماتیک دیگر با نگاهی به نگرش و ارزش های مردم در خصوص مصرف گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده گوشتی انجام دادند. آن ها دریافتند که مردم گوشت می خورند چون آن را سالم می بینند، طعم آن را دوست دارند و تمایلی به تغییر رژیم غذایی خود ندارند.

بردلی جانستون (Bradley Johnston) از محققان و پژوهشگران برجسته در این زمینه گفت: این فقط یک مطالعه و تحقیق ساده در خصوص گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده نیست، بلکه مجموعه ای از آنالیز های سیستماتیک باکیفیت بالا است که منجر به ارائه توصیه هایی می گردد که فکر می کنیم بسیار شفاف تر، مستحکم تر و قابل اعتمادتر هستند.

توضیح کامل این آنالیز ها و تحقیقات و نتایج حاصل از آن در آخرین شماره مجله Annals of Medicine به چاپ رسیده و در اختیار محققان و علاقه مندان قرار گرفته است.

سیناپرس

منبع: انتخاب

به "گوشت قرمز مفید یا مضر؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گوشت قرمز مفید یا مضر؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید