با کاهش 15 ماده غذایی مصرف نمک را کم کنید
به گزارش عینک آفتابی، دریافت سدیم بیش از حد، یک عامل خطر برای فشار خون بالا و بیماری قلبی است.

به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، محققان کانادایی در بیانیه ای اعلام کردند 15 گروه غذایی که در مصرف سدیم رژیم غذایی نقش دارند، بیش از 50 درصد از کل سدیم دریافتی را برای بزرگسالان تشکیل می دهند. پیتزا، نان ها، غذا های سرد، سوپ و بوریتو ها پنج عامل اصلی در افزایش مصرف سدیم هستند.
در صدر این فهرست پیتزا با 5.3 درصد از کل سدیم دریافتی رژیم غذایی قرار گرفته است و پس از آن نان ها و رول ها با 4.7 درصد قرار دارند.
سپس غذا های سرد و گوشت های پخته شده با 4.6%؛ سوپ با 4.4٪؛ بوریتو و تاکو با 4.3%؛ تنقلات شور با 4.1%؛ و طیور 4% قرار دارند.
نیمه انتهایی فهرست که بین 1.5 تا 3.1 درصد سدیم مصرفی را شامل می گردد، پنیر؛ غذا های همراه با پاستا؛ برگر؛ غذا های مخلوط گوشت؛ کوکی ها، براونی ها و کیک ها؛ بیکن و سوسیس؛ سبزیجات؛ و ناگت مرغ هستند.
برای این مطالعه، محققان دانشگاه تورنتو از داده های نظرسنجی سلامت ایالات متحده برای سال های 2017 تا 2018 استفاده کردند. در این نظرسنجی از پاسخ دهندگان خواسته شد آنچه را که خورده اند گزارش نمایند.
به گفته نویسندگان این مطالعه، کمپین های آموزشی و برچسب گذاری مواد غذایی برای ترغیب مردم به کاهش مصرف نمک تأثیر کمی داشته است.
سازمان جهانی بهداشت توصیه می نمایند مصرف سدیم را محدود کنید تا خطر ابتلاء به بیماری های قلبی کاهش یابد.
منبع: فرارو