بدون آرد در 15 دقیقه حلوای فوری درست کنید
به گزارش عینک آفتابی، خیلی سریع می توانید بدون آرد و با یک بسته بیسکویت حلوای فوری تهیه کنید.
به گزارش عینک آفتابی، حلوای فوری را می توانید برای مراسم مختلف مذهبی و یا مناسبت های مختلف آماده کنید و به علت بافت نرمی که دارد قابل ماسوره زدن هم است. شما حتی می توانید به صورت قالبی نیز این حلوا را تهیه کنید، زیرا بافت بسیار نرم و لطیفی دارد. طعم این حلوا بسیار خوشمزه است. اگر دوست دارید رنگ حلوای شما تیره باشد می توانید از بیسکویت کاکائویی بهره ببرید.
مواد لازم برای تهیه حلوا بدون آرد
کره : 25 گرم
روغن مایع: 1/3 پیمانه
شیر یا آب: یک پیمانه
شکر: 1/2 پیمانه
گلاب: 3 قاشق غذا خوری
زعفران دم نموده: 3 قاشق غذا خوری
هل یا عرق هل: به میزان لازم
بیسکویت پتی بور: یک بسته معادل پودر شده یک پیمانه
طرز تهیه بدون آرد و فوری
مرحله اول: آماده سازی بیسکویت
ابتدا باید بیسکویت را پودر کنید، برای این کار بیسکویت را داخل غذاساز یا 123 بریزید و پودر کنید. می توانید داخل یک نایلون ضخیم ریخته و خوب بکوبید تا له و پودری گردد و بعد الک کنید تا دانه های درشت گرفته گردد. از بیسکویت پودر شده یک پیمانه بردارید.
مرحله دوم: تهیه شربت
برای تهیه شربت آب یا شیر را داخل قابلمه ریخته و شکر و گلاب و زعفران و کمی عرق هل یا دانه هل را اضافه کنید و هم برنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل گردد. نیازی نیست شربت قوام پیدا کند زیرا این کار باعث سفت شدن حلوا می گردد، فقط در حدی که شکر ذوب گردد.
مرحله سوم: تفت دادن مواد
پودر بیسکویت را داخل تابه بریزید و برای 5 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی بیسکویت گرفته گردد و بعد کره و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد برای 5 دقیقه نیز خوب یکدست گردد. بعد نوبت اضافه کردن شربت تهیه شده است. شربت را باید طی 4 مرحله اضافه کنید و بعد از افزودن هر مرحله مواد را خوب هم بزنید.
مرحله چهارم: تهیه حلوا فوری
حالا باید مواد باید خوب مخلوط کنید هم بزنید تا آب اضافه شربت کشیده گردد و حلوا وسط قابلمه جمع گردد. برای کیفیت بیشتر حلوا دو دسته تابه را بگیرید و تابه را حرکت تا به اصطلاح گهوار گردد و بعد داخل دیس مورد نظر بریزید و با ماسوره تزیین کنید.
نکات کلیدی
اگر از بیسکویت تیره بهره ببرید حلوای شما رنگ تیره تری خواهد داشت.
حتما از ترکیب روغن و کره بهره ببرید تا بافت حلوا لطیف و نرم گردد.
بیسکویت را بیشتر از 5 دقیقه تفت ندهید وگرنه می سوزد و حتما حرارت کم باشد.
می توانید هل را حذف کنید.
اگر از شیر استفاده می کنید رنگ حلوای شما مات و خوشرنگ می گردد.
منبع: بهترین ها
منبع: همشهری آنلاین