بلالیت؛ صبحانه مشهور و پرطرفدار بندرعباس
به گزارش عینک آفتابی، یکی از غذاهای مشهور و پرطرفدار بندرعباس که به صورت شیرین سرو می گردد بلالیت است که بیشتر در وعده صبحانه مورد استفاده قرار می گیرد و در بیشتر رستوران های بندرعباس طبخ می گردد.
مواد اولیه
ماکارونی یا رشته ورمیشل 300 گرم
شکر به مقدار دلخواه
گلاب یک استکان
روغن یک قاشق غذاخوری
پودر هل نصف یک قاشق چایخوری
آب یک لیتر
زعفران دم نموده دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول
در ابتدا ماکارونی یا رشته های ورمیشل را باید بپزید. برای این کار آب را روی اجاق قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد رشته ها را به مدت 2 دقیقه داخل آب بریزید. مراقب باشید رشته ها نرم نگردد. برای ماکارونی باید مدت بیشتری در آب بمانند. اما برای رشته ورمیشل همان 2 دقیقه کافیست. حالا آن ها را با سرد آبکش کنید و داخل قابلمه بریزید.
مرحله دوم
حالا شکر را داخل گلاب حل کنید. بعد پودر هل و زعفران دم نموده را به آن اضافه کنید. آن را کمی گرم کنید و بعد کره یا روغن را داخل مواد بریزید و اجازه دهید حل گردد.
مرحله سوم
مواد را داخل رشته های ماکارونی یا ورمیشل بریزید. اجاق را زیاد کنید تا بخار کند. بعد از 3 دقیقه آن را کم کند و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه ماکارونی دم بکشد.
مرحله چهارم
برای اینکه بلالیت جنوبی شما خوشمزه تر و مقوی تر گردد، می توانید به جای شکر، روی آن شیره خرما یا شیره انگور بریزید. این دسر خوشمزه را برای صبحانه و یا عصرانه میل کنید.
نکته مهم
نباید زمان دم کشیدن بلالیت به آن آب اضافه کنید. گلاب خودش باعث بخار کردن و دم کشیدن بلالیت می گردد. نکته مهم دیگر در خصوص تفاوت زمان دم کشیدن بلالوت ماکارونی با رشته ورمیشل است. طبیعتا رشته ورمیشل در مدت زمان کوتاه تر دم می کشد.
منبع: گردشبان