سه نکته مهم درباره تغذیه بیماران مبتلا به سرطان

به گزارش عینک آفتابی، متخصص تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به ذکر سه نکته مهم درباره تغذیه بیماران مبتلا به سرطان پرداخت.

سه نکته مهم درباره تغذیه بیماران مبتلا به سرطان

به گزارش مهر، حامد محمدی، تغذیه را دارای سه نقش عمده برای درمان بیماران مبتلا به سرطان برشمرد و گفت: اولین نکته ، حمایت از بیماران مبتلا به سرطان به منظور پیشگیری از کاهش وزن و پیشگیری از عوارض درمان مانند تهوع، استفراغ و عوارض گوارشی است که با یاری تغذیه، بیمار را تحت کنترل قرار دهند تا خیلی دچار عوارض تغذیه ای ناشی از شیمی درمانی، رادیوتراپی یا جراحی نگردد.

وی اضافه نمود: نکته دوم در خصوص تغذیه بیماران مبتلا به سرطان، در خصوص بیمارانی است که سرطان آنها درمان شده و می خواهیم بدانیم که نوع تغذیه چه نقشی در جلوگیری از عود مجدد بیماری دارد.

محمدی ادامه داد: بسته به نوع سرطان بیمار، تغذیه و رژیم غذایی خاص خودش را دارد تا بتوان از عود مجدد این بیماری پیشگیری کرد.

این متخصص تغذیه بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید نمود: نکته سوم در خصوص تغذیه بیماران مبتلا به سرطان، مربوط به افراد و خویشاوندان درجه اول این تیپ بیماران است.

وی اضافه نمود: در بسیاری از سرطان ها خصوصاً در سرطان های وابسته به هورمون مانند سرطان سینه معمولاً این نگرانی را در خصوص افراد خانواده داریم که آیا سایر اعضای خانواده هم ممکن است به این بیماری مبتلا شوند و آیا با کنترل تغذیه می گردد خطر ابتلای بقیه افراد خانواده را کمتر کرد یا خیر که قطعاً پاسخ مثبت است و حتماً رژیم های غذایی مخصوص در خصوص بازماندگان این بیماران هم می تواند مورد استفاده قرار گیرد که خطر ابتلاء به بیماری را کاهش دهد.

منبع: فرارو

به "سه نکته مهم درباره تغذیه بیماران مبتلا به سرطان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سه نکته مهم درباره تغذیه بیماران مبتلا به سرطان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید