طرز تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو
به گزارش عینک آفتابی، ساندویچ گریلی پارما چیکن یک غذای کامل و خوشمزه است و یک غذای مجذوب کننده برای بچه ها به شمار میرود. اما قبل از اینکه به طرز تهیه این ساندویچ خوش طعم بپردازیم و آن را در اختیار شما قرار دهیم بهتر است بدانیم پارما چیست؟

پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته می گردد که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویه جات و چاشنی ها تهیه شده اند. پارما چیکن دارای پروتئین با قابلیت جذب بیولوژیکی بالا است و آماده سازی آن بسیار سریع و آسان است و زمان شما را ذخیره می نماید بعلاوه می توانید از آن برای تهیه انواع ساندیچ، سالاد و پیتزا بهره ببرید و از طعم تازه و خوب آن ها لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو
- پارما چیکن سولیکو 200 گرم
- کره 50 گرم
- خامه چهار قاشق غذاخوری
- قارچ میانه پنج عدد
- پنیر پیتزا 100 گرم
- نان تست به اندازه لازم
- جعفری به اندازه لازم
- سیر به اندازه لازم
- نمک، فلفل و سایر ادویه جات به اندازه لازم
طرز تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو
مرحله اول
ابتدا قارچ و سیر را در کره تفت دهید و سپس به آن خامه اضافه کنید. سپس نمک و ادویه جات را هم به این سس اضافه کنید.
مرحله دوم
نان را از وسط باز نموده و پارما را در آن قرار دهید و جعفری تازه را به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
ساندویچ تان را در دستگاه گریل قرار دهید و پس از آماده شدن همراه با سس قارچ سرو کنید.
منبع: کتاب کاله