طرز تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو

به گزارش عینک آفتابی، ساندویچ گریلی پارما چیکن یک غذای کامل و خوشمزه است و یک غذای مجذوب کننده برای بچه ها به شمار میرود. اما قبل از اینکه به طرز تهیه این ساندویچ خوش طعم بپردازیم و آن را در اختیار شما قرار دهیم بهتر است بدانیم پارما چیست؟

طرز تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو

پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته می گردد که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویه جات و چاشنی ها تهیه شده اند. پارما چیکن دارای پروتئین با قابلیت جذب بیولوژیکی بالا است و آماده سازی آن بسیار سریع و آسان است و زمان شما را ذخیره می نماید بعلاوه می توانید از آن برای تهیه انواع ساندیچ، سالاد و پیتزا بهره ببرید و از طعم تازه و خوب آن ها لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو

  • پارما چیکن سولیکو 200 گرم
  • کره 50 گرم
  • خامه چهار قاشق غذاخوری
  • قارچ میانه پنج عدد
  • پنیر پیتزا 100 گرم
  • نان تست به اندازه لازم
  • جعفری به اندازه لازم
  • سیر به اندازه لازم
  • نمک، فلفل و سایر ادویه جات به اندازه لازم

طرز تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو

مرحله اول

ابتدا قارچ و سیر را در کره تفت دهید و سپس به آن خامه اضافه کنید. سپس نمک و ادویه جات را هم به این سس اضافه کنید.

مرحله دوم

نان را از وسط باز نموده و پارما را در آن قرار دهید و جعفری تازه را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم

ساندویچ تان را در دستگاه گریل قرار دهید و پس از آماده شدن همراه با سس قارچ سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ گریلی پارما چیکن آلفردو سولیکو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید